vidaXL 41817

vidaXL 41817

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
VIX TÖMÖR AKÁCFA KERTI ASZTAL, 120 CM - Ezzel az elegáns és modern étkezőasztallal egy csipetnyi luxust varázsolhat a kerti vacsorákhoz. Ez a fa étkezőasztal minden kert, terasz vagy erkély gyöngyszeme lesz. Az étkezőasztal kiváló minőségű akácfából készült, így ellenáll az időjárás viszontagságainak, és rendkívül tartós. Lakozott felületének köszönhetően egy nedves ronggyal könnyedén letisztítható. Az asztal összecsukható amikor nem használja, így helytakarékos is.
  • Anyaga: akácfa (lakkozott)
  • Színe: természetes fa
  • Mérete: 120 x 70 x 75 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Könnyen összeszerelhető
Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.